További járatokat töröltek a légitársaságok januárra és február elejére!

További járatokat töröltek a légitársaságok januárra és február elejére!

❌❌❌ Korábban már írtunk a Wizz Air és a Ryanair januári tervezett menetrendjéről, de sajnos még az eredetileg tervezettnél is kevesebb járat marad a low-cost légitársaságoknál az év elejére. Mind a három, Budapestre közlekedő nagy fapados több járatot is törölt. És hogy melyik járatok maradnak meg?
👉 A Wizz Air Budapestről Londonba (LTN), Eindhovenbe (LTN) és Stockholmba (NYO) közlekedik.
👉 A Ryanair Dublinba (DUB) és Londonba (STN).
👉 Az easyJet pedig Bázelbe (BSL) és Genfbe (GVA) tartja meg járatait.

Az előzetes tervekkel ellentétben a következő járatok kerülnek törlésre.

A a következő járatait törli:
🇨🇭 (BUD) – (BSL)
🇦🇪 Budapest (BUD) – Abu-Dzabi (AUH)
🇬🇧 és a (DEB) – (LTN) járat is leáll.
A Ryanair törlései:
🇬🇧 Budapest (BUD) – Manchester (MAN)
🇬🇧 Budapest (BUD) – (EDI)
🇧🇪 Budapest (BUD) – Brüsszel (CRL)
🇬🇧 Az easyJet pedig londoni (LGW) járatait törölte.
‼️ Az érintett járatok utasait elvileg már értesítették a légitársaságok, de érdemes ránézni a foglalásodra az esetleges törlések és menetrendi módosítások miatt, hiszen a többi útvonalon is ritkították a járatokat a légitársaságok!
Fontos tudni, hogy 14 napon túli járattörlés esetén is visszajár a kifizetett jegy ára, a fizetéssel azonos módon – vagyis az utas nem köteles elfogadni az utazási vouchert, ha pénzért vette a jegyet. Nem boldogulsz a légitársasággal, mert a koronavírus járványra hivatkozva nem akarja visszaadni a pénzed? Keress minket, segítünk!
ℹ️ (A lista a Wizz Air, a Ryanair és az easyJet honlapján található menetrendi adatok alapján készült, 2021. január 12-én)
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-01.jpg);background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}