A Wizz Air és a január

A Wizz Air és a január

Az elmúlt napokban erőteljes törlésekbe kezdett a Wizz Air 2021 január második felére, így várhatóan a következő év elején sem fog érdemben növekedni a forgalom Budapesten. Bár a menetrend még nem tekinthető véglegesnek, de az már kezd körvonalazódni, hogy hova lehet (és hova nem) eljutni járattal januárban Budapestről:

  • – jelenleg Luton (LTN) és Gatwick (LGW) is szerepel a menetrendben, napi több járattal. Nagyon meglepő lenne, ha nem törölne további járatokat a Wizz Air.
  • Eindhoven (EIN) – szinte biztosan marad, de a járatsűrűség várhatóan még itt is csökkenni fog.
  • - (NYO)– novemberben is repült a járat, januárban is fog – de közel sem biztos a heti három járat.
  • (BSL) – jelenleg szerepel a januári menetrendben, de a novemberben is az utolsó áldozatok között volt. Ha marad is, akkor is maximum heti egy járattal.
  • és a kakukktojás: Abu-Dzabi (AUH). Jelenleg heti két járatot tervez a légitársaság, de nem vennénk mérget a megmaradására.

Számunkra nagy meglepetés, hogy a januárra nem maradt meg (TFS) sem a járatok között, ahová már viszonylag egyszerűen, egy darab negatív antigén gyorsteszttel el lehet utazni.

Fontos tudni, hogy 14 napon túli esetén is visszajár a kifizetett jegy ára, a fizetéssel azonos módon – vagyis az utas nem köteles elfogadni az utazási vouchert, ha pénzért vette a jegyet. Nem boldogulsz a légitársasággal, mert a koronavírus járványra hivatkozva nem akarja visszaadni a pénzed? Keress minket, segítünk!

ℹ️ (A lista a Wizz Air honlapján található menetrendi adatok alapján készült, 2020. december 15-én) #kesettagepem

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-04.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}