Késett a gépem, kártérítési igény

Bemutatkozás

Minden évben egyre több ember kel útra repülővel Európa-szerte. Céljuk változatos: lehet üzleti-, vagy turista út, de lehet, hogy csak egy futballmérkőzésen akar részt venni, azonban egy-egy járatkésés, vagy a járat törlése teljesen tönkreteheti a tervezett utazást.
Sokan nem tudják mihez kezdjenek ilyen helyzetben, kihez forduljanak segítségért, nem tudnak róla, hogy a ma már egységes uniós jogszabályoknak köszönhetően számos esetben kompenzáció, kártérítés illeti meg őket.
Sajnos hiába a jogi szabályozás, az utasok többsége a bonyodalmas ügyintézéstől illetve a jogi útvesztőktől megrettenve inkább bele sem vág járatkésés esetén a kártérítési procedúrába. Ezért hoztuk létre vállalkozásunkat – mely konkrétan légitársaságokkal szembeni kártérítési problémák ügyintézésére specializálódott -, hogy megfelelő szakmai ismeretekkel és jogi támogatással, megszerezze az ügyfeleinek a nekik járó kártérítést.

Önnek előre semmit nem kell fizetnie, vállalkozásunk 20%+ÁFA sikerdíjért leveszi a bonyolult ügyintézés terhét a válláról!

Törölték a járatát? Késett a gépe? Megtagadták a beszállást?

Forduljon hozzánk bizalommal, mi érvényt szerzünk kártérítési igényének amennyiben az utazás két éven belül történt! A honlapunkon való regisztráció után Önnek nincs több dolga, hiszen onnantól kezdve mindent mi intézünk, így csak arra kell figyelnie, hogy mikor érkezik meg a kártérítés összege bankszámlájára!

Cégadatok

 

Kárügyintézés járattörlés, járatkésés, átfoglalás esetén

Ha tetszett a cikk...
Kérünk egy lájkot! Köszönjük.

Close