Kár érte? Válasszon kártérítési bejelentőlapot!

TOVÁBB

BEMUTATKOZÁS

Minden évben egyre több ember kel útra repülővel Európa-szerte. Céljuk változatos: lehet üzleti-, vagy turista út, de lehet, hogy csak egy futballmérkőzésen akar részt venni, azonban egy-egy járatkésés, vagy a járat törlése teljesen tönkreteheti a tervezett utazást.

Sokan nem tudják mihez kezdjenek ilyen helyzetben, kihez forduljanak segítségért, nem tudnak róla, hogy a ma már egységes uniós jogszabályoknak köszönhetően számos esetben kompenzáció, illeti meg őket.

Sajnos hiába a jogi szabályozás, az utasok többsége a bonyodalmas ügyintézéstől illetve a jogi útvesztőktől megrettenve inkább bele sem vág esetén a kártérítési procedúrába. Ezért hoztuk létre vállalkozásunkat – mely konkrétan légitársaságokkal szembeni kártérítési problémák ügyintézésére specializálódott -, hogy megfelelő szakmai ismeretekkel és jogi támogatással, megszerezze az ügyfeleinek a nekik járó kártérítést.

Önnek előre semmit nem kell fizetnie, vállalkozásunk 20%+ÁFA sikerdíjért leveszi a bonyolult ügyintézés terhét a válláról! Törölték a járatát? Késett a gépe? Megtagadták a beszállást? Forduljon hozzánk bizalommal, mi érvényt szerzünk kártérítési igényének amennyiben az két éven belül történt!

A honlapunkon való regisztráció után Önnek nincs több dolga, hiszen onnantól kezdve mindent mi intézünk, így csak arra kell figyelnie, hogy mikor érkezik meg a összege bankszámlájára!

CÉGADATOK:

KÉSETT A GÉPEM Kft.
1165 Budapest, Bökényföldi út 57.
Adószám: 22772356-2-42
E-mail cím: info@kesettagepem.hu
Chat: www.m.me/kesettagepem
Sajtó, média: press@kesettagepem.hu