A COVID elleni oltás és az utazás

A COVID elleni oltás és az utazás

🇮🇱💉 Mivel Izraelben már a lakosság több, mint 20 százalékát beoltották a ellen, ezért megkezdődött a beoltottak jogainak kidolgozása. És hogy miért érdekes mindez? Nem lenne meglepő, ha a későbbiekben más országok, vagy akár az és is hasonló szabályokat vezetne be.
‼️👉 A telex.hu szerint, a tervezet alapján: „A második után egy héttel kaphatják majd meg az izraeliek az egyelőre fél évre érvényes „zöld útlevelet”, vagy oltási könyvet, amelynek birtokában mentesülnek majd a alól, ha külföldről tértek vissza” – vagyis a ellen beoltott személyek jelentős utazási könnyítésre számíthatnak országukba visszatérve.
ℹ️ Múlt héten Madeirahozott szabályozást arról, hogy a beoltott turisták negatív COVID teszt és karanténkötelezettség nélkül léphetnek be a szigetekre.
 
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-04.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}