A Ryanair és a január

A Ryanair és a január

Tegnap a Wizz Air volt terítéken, most következzen, a Ryanair januári, Budapestre vonatkozó kínálata.

 

✈️😧 Sajnos a lista rövid lesz: várhatóan három ország (, Belgium és Írország) öt városába repül januárban Budapestről az ír low-cost légitársaság, amely kínálat nagyjából megfelel az idén novemberinek. Véleményünk szerint még lehetséges, hogy az egyes járatszámokat csökkenti a légitársaság, de a jelenlegi célpontok várhatóan megmaradnak, városok talán már nem kerülnek ki a menetrendből.

 

⚠️ És hogy mi marad? A Magyarországról november közepétől üzemelő Ryanair járatok listája:

- (CRL)

Dublin (DUB)

(EDI)

London-Stansted (STN)

(MAN)

 

Fontos tudni, hogy 14 napon túli járattörlés esetén is visszajár a kifizetett jegy ára, a fizetéssel azonos módon – vagyis az utas nem köteles elfogadni az utazási vouchert, ha pénzért vette a jegyet. Nem boldogulsz a légitársasággal, mert a járványra hivatkozva nem akarja visszaadni a pénzed? Keress minket, segítünk!

ℹ️ (A lista a Ryanair honlapján található menetrendi adatok alapján készült, 2020. december 16-án) #kesettagepem

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-04.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}