Leáll a légiforgalom Magyarország és a Nagy-Britannia között!

Leáll a légiforgalom Magyarország és a Nagy-Britannia között!

⛔⛔⛔ Breaking! is megtiltotta a légiforgalmat Nagy-Britanniába, így leáll a légi forgalom Magyarország és az Egyesült Királyság között!
🇬🇧 A bejelentés alapján december 22-én éjféltől nem szállhatnak le Magyarországon Nagy-Britanniából érkező gépek – a Budapest Airport járatinformációs oldala szerint azonban éjfél után várható a Wizz Air London-Gatwickből és Liverpoolból érkező járata, így kérdéses, hogy ezeknek mi lesz a sorsa.
❗ A Nagy-Britanniában terjedő, a korábbinál fertőzőbb vírustörzs miatt már több Európai Uniós és Unión kívüli ország is leállította a légijáratokat az Egyesült Királyság felé és csak idő kérdése volt, hogy Magyarország mikor teszi meg ugyanezt a lépést.
😷 A Flightradar24.com adatbázisa szerint a hétfői csúcs után -amikor összesen 15 menetrend szerinti járat indult az Egyesült Királyságból Magyarországra – kedden már kevesebb, már csak kilenc járat indult volna Nagy-Britanniából Budapest Airportra és a Debrecen International Airport is várt egy Londonból érkező gépet.
ℹ️ Jó tudni, hogy a ebben az esetben a légitársaság szempontjából vis maior esetnek minősül, ezért kártalanítás sajnos nem jár, de a légitársaságnak alternatív útvonalat kell felajánlania vagy vissza kell térítenie a fel nem használt jegyek árát.
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-04.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}