Törölték az olaszországi vagy izraeli járatom, mit tehetek?

Törölték az olaszországi vagy izraeli járatom, mit tehetek?

Röviden: a vírus terjedése és az ebből adódó hatósági utazási korlátozás a légitársaság szempontjából rendkívüli körülménynek minősül, így kártérítésre sajnos nem vagy jogosult. De, a légi utasok jogait biztosító EU rendelet továbbra is érvényes!

Ezért tehát jogosult vagy a járatod átfoglalására, valamint szállásra és ellátásra annak indulásáig. Ha ezeket nem tudja biztosítani a légitársaság, akkor – számla vagy blokk ellenében – ezeket utólag, ésszerű mértékig megtérítik.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-04.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}