Lesz még rosszabb?

Lesz még rosszabb?

🇭🇺〽️ Egy hónapja azt írtuk a Budapest Airport októberi utasforgalmára, hogy a novemberi még rosszabb lesz. Persze különösebb tehetség nem kellett hozzá de sajnos igazunk lett: kevesebb, mint ötvenezer utas fordult meg az előző hónapban a reptéren, mindössze 49.283 fő, amely napi alig 1643 utast jelent. Ez az érték ugyan többszöröse az áprilisi mélypontnak (akkor átlagosan 275 volt a napi átlagos utaslétszám), de a tavaly novemberi 1.270.783-hoz képest több, mint 96 százalékos visszaesés.
ℹ️ És hogy mi várható a közeljövőben? A karácsonyi forgalom miatt a decemberi és a januári utaslétszám várhatóan növekedni fog – februárra vonatkozóan pedig talán még senki nem mer jóslatokba bocsátkozni.
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-01.jpg);background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}