Terjeszkedik a Ryanair, új repülőgépeket vásárol!

Terjeszkedik a Ryanair, új repülőgépeket vásárol!

❗ ✈️ 🇮🇪 A Ryanair és a Boeing bejelentette, hogy 75 darab új, 737 MAX repülőgépet vásárol az ír low-cost légitársaság, mely gépek közül az első példányok már nyáron csatlakoznak a flottájához.
ℹ️ És hogy miért is érdekes mindez? A Boeing 737 MAX repülőgépek csak néhány napja kapták vissza a repülési engedélyüket az USÁ-ban, míg az EU-ban továbbra sem repülhetnek. A repülési tilalmat még 2019-ben rendelték el a típusra, miután – rövid időn belül – két Boeing 737 MAX is katasztrófát szenvedett, így a Boeingnek jelentős átalakításokat kellett elvégeznie a repülőgépeken.
🔥 A rendelést bejelentésekor Michael O’Leary, a Ryanair vezérigazgatója kijelentette, hogy az első hónapokban ingyenes átfoglalást biztosítanak azoknak az utasoknak, akik nem akarnak a 737 MAX-szal utazni – hasonló lehetőséget egyébként a típust üzemeltető legtöbb légitársaság is biztosít az utasai számára.
#kesettagepem #737MAX
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-04.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}