Ismét kinyit a Debreceni Repülőtér!

Ismét kinyit a Debreceni Repülőtér!

🇬🇧🇳🇱🇫🇷 Mivel az elmúlt hetekben az összes Debrecen International Airportról induló és érkező járatát törölte mind a Wizz Air, mind a Lufthansa, ezért a repülőtéren (idén már másodszor) ideiglenesen szünetelt a menetrend szerinti utasforgalom. A karácsonyi szezon közeledtével azonban a héten ismét lesz járat Londonból (LTN), majd jövő héten a párizsi (BVA) és az eindhoveni (EIN) járatok is újra elindulnak.
🤔❌ A jelenlegi menetrendi adatok alapján a januárban hetente öt londoni, kettő párizsi és szintén kettő eindhoveni járattal számol – számunkra nagyon nagy meglepetést jelentene, ha az összes gép elindulna és nem törölné a légitársaság a jelenleg tervezett járatok jelentős részét.
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-01.jpg);background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}