Jöhetnek a repülőgépek az Egyesült Királyságból!

Jöhetnek a repülőgépek az Egyesült Királyságból!

🔥🔥🔥Szerdától ismét fogadhatnak a magyar repterek olyan menetrendszerű és nem menetrendszerű polgári járműveket, amelyek Nagy-Britanniából és Észak-Írországból érkeznek” – hangzott el az Operatív Törzs keddi tájékoztatóján.
🇬🇧 Így a korábbi tiltás feloldásra került, amely az Egyesült Királyságban tavaly megjelent, a korábbiaknál jelentősen fertőzőbb variáns miatt lépett életbe.
⚠️ A jelenlegi adatok alapján a Wizz Air várhatóan már szerdán, a Ryanair és az easyJet csütörtökön, míg a British Airways pénteken indítja újra a brit járatait.
‼️ Frissítés: a Nagy-Britanniában uralkodó járványhelyzet miatt sem az , sem a nem inditja újra a Londont és Budapestet összekötő járatait.
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-04.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}