fbpx

Viszlát Alitalia!

Viszlát Alitalia!

A Corriere della Sera híre szerint augusztus 25 -én éjféltől kezdve az Alitalia nem értékesít jegyeket október 15-e után induló járatokra. A fogyasztói érdekek biztosítás érdekében október 14 -ig a megvásárolt jeggyel rendelkező utasok számára lehetőség nyílik átfoglalásra az által üzemeltetett, október 15-e előtt induló másik járatra; emellett a jegyár teljes visszatérítésére is lehetőség van.

 

A tervek szerint augusztus 26-tól már működni fog az www.itaspa.com weboldal, ahol az Alitalia utódjaként működő ITA (Italia Trasporto Aereo) légitársaság járataira lehet foglalni. Az Európai Bizottság döntése értelmében az ITA nem használhatja automatikusan az Alitalia márkanevet, azt nyilvános eljárás keretében szerezheti meg.

 

Az eddig nyilvánosságra került információk alapján az ITA várhatóan az Alitalia flottájának körülbelül felét venné át és (az év elején kiszivárgott hírek szerint) egyelőre nem tervezik járat indítását Budapestre.

 

via Aeronews.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-01.jpg);background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}