Magyarország piros!

Magyarország piros!

🚦Nincs meglepetés: Magyarország piros lett az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) térképén.

🇪🇺 Az Európai Unió Tanácsa a napokban fogadta el Unión belüli utazásokra vonatkozó ajánlást, amely szerint az uniós országokat zöld, sárga és piros színnel jelölik. Az ajánlás szerint a zöld országokból érkezőkkel szemben nem lehetne semmilyen beutazási korlátozást alkalmazni – más kérdés, hogy jelenleg nem úgy tűnik, hogy a tagállamok nagyon komolyan vették volna az ajánlást.

🇭🇺 És Magyarország? Meglepő lenne, ha bármilyen szempontból figyelembe vennénk az Európai Unió javaslatát, így várhatóan nálunk egyelőre marad a jelenlegi szabályozás.

Részletek és térképek: https://www.ecdc.europa.eu/…/weekly-maps-coordinated-restri…

#kesettagepem

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-04.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}