Austrian Airlines Bécs – Budapest – Bécs járattörlés

Austrian Airlines Bécs – Budapest – Bécs járattörlés

2023.10.14-én az Austrian Airlines törölte a 9:55-kor induló, OS 713 számú Bécs (VIE) – (BUD) és a 11:20-kor induló, OS 714 számú Budapest (BUD) – Bécs (VIE) járatát. Ha Ön valamelyik járaton utazott volna, és szeretne minél előbb hozzájutni a jogszabályok alapján a miatt Önnek fizetendő kártérítéshez, töltse ki kérdőívünket!

 

A járat törlését az munkavállalóinak szakszervezeti akciója okozza, amely 2023. október 14-én több járat törlését és késését is okozza. Fontos kiemelni, hogy az idén tavasszal hozott ítélete értelmében a légitársaság munkavállalóinak sztrájkja nem tartozik a rendkívüli körülmények fogalma alá, emiatt az átfoglaláson vagy jegyár-visszatérítésen és a felmerült költségek megtérítésén túl akár 600 euró is járhat a utasainak.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-01.jpg);background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}