Alig néhány járat marad november végére a Budapestről!

Alig néhány járat marad november végére a Budapestről!

A Wizz Air és a Ryanair brutális törléseiről már korábban is írtunk, de sajnos több légitársaság is további járattörlésekre kényszerült a COVID helyzet folyamatos romlása és a szigorodó utazási korlátozások miatt.

A legfontosabb járattörlések: nem jár Budapestre a British Airways Londonból (LHR), az Air France Párizsból (CDG), a Lufthansa Münchenből (MUC), a Swiss Zürichből (ZRH) és a Brussels Airlines is szünetelteti brüsszeli (BRU) járatát.

És hogy mi marad?

Aeroflot – Moszkva (SVO)

Easyjet – Bázel (BSL)

Egyptair (CAI) , Hurghada (HRG)

Emirates – Dubaj (DXB)

Finnair – Helsinki (HEL)

KLM– Amszterdam (AMS)

LOT – Szöul (ICN), Varsó (WAW), Wroclaw (WRO

Lufthansa – Frankfurt (FRA)

Qatar Airways (DOH)

Turkish Airlines – Isztambul (IST)

Ryanair – Brüsszel- (CRL), Dublin (DUB), Manchester (MAN), London-Stansted (STN)

Wizz Air – Eindhoven (EIN), London-Luton (LTN), -Skavsta (NYO)

Vagyis a jelenlegi tervek szerint 12 légitársaság által, 21 célpont lesz elérhető közvetlenül Magyarországról, ráadásul további törlések is előfordulhatnak a járványhelyzet további romlása esetén.

Fontos tudni, hogy járattörlés esetén (az esetleges kártalanításon túl) visszajár a kifizetett jegy ára, a fizetéssel azonos módon – vagyis az utas nem köteles elfogadni az utazási vouchert, ha pénzért vette a jegyet. Nem boldogulsz a légitársasággal, mert a koronavírus járványra hivatkozva nem akarja visszaadni a pénzed? Keress minket, segítünk!

ℹ️ (A lista a Budapest Airport közleménye és a légitársaságok honlapjain található menetrendi adatok alapján készült, 2020. november 11-én) #kesettagepem

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-04.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}