Három lett, maradhat?

Három lett, maradhat?

Pár napja írtuk, hogy csak öt útvonal marad a Wizz Airnél novemberre. Nos, annyi sem, mert a légitársaság törölte a bázeli és az dortmundi járatokat is, vagyis november 9-től mindössze három városba fog repülni a Budapestről. Hogy hova?

🇬🇧 London-Luton (LTN)
🇳🇱 Eindhoven (EIN)
🇸🇪 Stockholm-Skavsta (NYO)

Így aztán például november harmadik hetében összesen öt darab Wizz Air járat fog felszállni és ugyanennyi fog érkezni Budapestre.

Fontos tudni, hogy 14 napon túli esetén is visszajár a kifizetett jegy ára, a fizetéssel azonos módon – vagyis az utas nem köteles elfogadni az utazási vouchert, ha pénzért vette a jegyet. Nem boldogulsz a légitársasággal, mert a koronavírus járványra hivatkozva nem akarja visszaadni a pénzed? Keress minket, segítünk!

‼️ A jelenlegi tervek alapján december 14-től már több járat is repülni fog, de erre az időszakra a mostani menetrend még tájékoztató jellegűnek sem nagyon tekinthető. 🙁

ℹ️ (A lista a Wizz Air honlapján található menetrendi adatok alapján készült, 2020. november 5-én) #kesettagepem

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-04.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}