Három lett, maradhat?

Három lett, maradhat?

Pár napja írtuk, hogy csak öt útvonal marad a Wizz Airnél novemberre. Nos, annyi sem, mert a légitársaság törölte a bázeli és az dortmundi járatokat is, vagyis november 9-től mindössze három városba fog repülni a Budapestről. Hogy hova?

🇬🇧 -Luton (LTN)
🇳🇱 (EIN)
🇸🇪 Stockholm-Skavsta (NYO)

Így aztán például november harmadik hetében összesen öt darab Wizz Air járat fog felszállni és ugyanennyi fog érkezni Budapestre.

Fontos tudni, hogy 14 napon túli járattörlés esetén is visszajár a kifizetett jegy ára, a fizetéssel azonos módon – vagyis az utas nem köteles elfogadni az utazási vouchert, ha pénzért vette a jegyet. Nem boldogulsz a légitársasággal, mert a járványra hivatkozva nem akarja visszaadni a pénzed? Keress minket, segítünk!

‼️ A jelenlegi tervek alapján december 14-től már több járat is repülni fog, de erre az időszakra a mostani menetrend még tájékoztató jellegűnek sem nagyon tekinthető. 🙁

ℹ️ (A lista a Wizz Air honlapján található menetrendi adatok alapján készült, 2020. november 5-én) #kesettagepem

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-04.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}