Mi lesz veled Norwegian?

Mi lesz veled Norwegian?

🇧🇻🌩️ Miután a norvég kormány bejelentette, hogy nem nyújt újabb támogatást a Norwegian túléléséhez, ismét sötétebbé váltak a légitársaság kilátásai.

⚠️📉 Bár már a 737 MAX-ok és a Dreamlinerek repülési korlátozásai is súlyosan érintették a céget, de az igazi mélyütést a miatti repülési korlátozások adták, melynek következtében kétmilliárd dollárnyi adósságot kellett sürgősen átütemeznie a cégnek és aktív alkalmazottai száma is hatszázra csökkent a korábbi több, mint tízezerről.

ℹ️ És hogy középtávon mi várható? Amennyiben nem sikerül stabilizálni a pénzügyi helyzetét a Norwegiannek, akkor nagyon nehéz hónapok elé néz a légitársaság. Helyzetüket tovább súlyosbítja, hogy jelenleg üzemeltetett norvég, belföldi útvonalaikra a Wizz Air is rárepült, amely agresszív árazásával és tőkeerősségével kiszoríthatja a Norwegiant hazai piacáról is.

Fontos tudni, hogy 14 napon túli esetén is visszajár a kifizetett jegy ára, a fizetéssel azonos módon – vagyis az utas nem köteles elfogadni az utazási vouchert, ha pénzért vette a jegyet. Nem boldogulsz a légitársasággal, mert a koronavírus járványra hivatkozva nem akarja visszaadni a pénzed? Keress minket, segítünk!

#

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-04.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}