150 millió utassal számol 2022-ben a Ryanair!

150 millió utassal számol 2022-ben a Ryanair!

Az AERO.de írása szerint, Michael O’Leary, a Ryanair vezérigazgatója szerint légitársasága már 2022-ben visszaáll a előtti utasforgalom. “Nem osztom azt a nézetet, hogy 2024-ig vagy 2025-ig nem állunk vissza a 2019-es szintre” – mondta O’Leary az ACI Europe repülőtéri szövetség által szervezett eseményen Brüsszelben.

Az ír low-cost légitársaság vezetője elmondta, hogy az április 1 – szeptember 30. közötti pénzügyi félévben elszenvedett több, mint 400 millió eurós veszteség után a téli félévben további, jelentős veszteségekre számít.

O’Leary ezeken túl 2023-ig nem számít a jegyek árának stabilizálására és kiemelte, “Erős ösztönzőkre van szükségünk a repülőterektől a forgalom növekedése érdekében.”

Mint már korábban megírtuk a október közepén döntött a téli kapacitásának 60%-os csökkentése mellett, majd a koronavírus járvány terjedése és az egyre szélesebb körű utazási korlátozások miatt tovább csökkentette járatainak számát: jelenleg mindössze négy város, Brüsszel (CRL), Dublin (DUB), London (STN) és Manchester (MAN) érhető el közvetlenül Ryanair járattal Budapestről.

#kesettagepem

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-04.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}