Wizz Air Budapest – Stockholm – Budapest 6 órás késés

Wizz Air Budapest – Stockholm – Budapest 6 órás késés

2023.12.28-án a Wizz Air W6 2403 számú Budapest (BUD) – Stockholm (ARN) járata a tervezett 20:10 helyett, közel hat órás késéssel, 2:02-re (+1 nap) érkezett meg Stockholmba, majd a W6 2404 számú Stockholm (ARN) – Budapest (BUD) járat a tervezett 23:10 helyett 5:06-ra (+1 nap) érkezett vissza Budapestre. Ha Ön valamelyik járaton utazott, és szeretne minél előbb hozzájutni a járatkésés miatt a jogszabályokban biztosított kártérítéshez, töltse ki kérdőívünket!

A Légi utasok jogait szabályozó /2004 rendelet szerint, 14 napon belüli vagy a légijáratok jelentős, három órát meghaladó késése esetén a pórul járt utasok jogosultak:

  • a várakozási idővel ésszerű arányban étkezés és frissítők igénybevételére.
  • amennyiben szükséges, szállodai elhelyezést és transzfert a repülőtér és a szálloda között. Abban az esetben, ha a légitársaság nem biztosítja a fentieket, akkor a légitársaság ezeket köteles utólag, számla vagy blokk ellenében megtéríteni.
  • a repülőút hosszától függően akár 600 euró összegű kártalanításra, amennyiben nem okozta a késést vagy a törlést.
  • öt órát meghaladó késés vagy esetén ingyenes átfoglalásra vagy a jegyár visszatérítésére. Amennyiben a légitársaság nem gondoskodik az utas átfoglalásáról, akkor köteles megtéríteni a felmerült utazási költségeket is.

Segítségre van szükséged jogaid érvényesítéséhez? Keress minket és kollégáink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-01.jpg);background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}