Trump engedélyezné, de Biden fenntartja a tiltást!

Trump engedélyezné, de Biden fenntartja a tiltást!

🇺🇲 Az Egyesült Államok leköszönő elnöke, Donald Trump január 26-i hatállyal feloldaná az Európából az Egyesült Államokba érkezőkre vonatkozó utazási tilalmat, de a szerdán hivatalba lépő Joe Biden kijelentette: a romló járványhelyzet miatt továbbra sem fogja engedélyezni a beutazást Európából az USÁ-ba.
❌✈️ Donald Trump 2020. március 13-án rendelt el beutazási tilalmat azon nem amerikai állampolgárok számára, akik a beutazást megelőző 14 napon belül a schengeni övezetben tartózkodtak, majd 2020. március 16-án a korlátozást kiterjesztették az Egyesült Királyságra és Írországra is.
‼️ 2021. január 26-tól kezdődően azonban az -ba történő utazáskor minden, légiközlekedéssel érkező két évnél idősebb utasnak már a felszálláskor rendelkeznie kell 72 órán belüli negatív -19 teszttel, vagy igazolással, hogy a betegségen már korábban átesett.
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-04.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}