Törölte a Wizz Air az olaszországi járatom, mit tehetek?

Törölte a Wizz Air az olaszországi járatom, mit tehetek?

Röviden: sajnos nagyon korlátozott jogaid vannak ebben az esetben. Mivel az utasokat több, mint 14 nappal az indulás előtt értesíti a légitársaság, ezért a Wizz Air különösebb következmények nélkül törölheti a foglalásod.

Természetesen kötelesek visszafizetni a jegyed árát (Te választhatsz, hogy pénzt szeretnél vagy utazási kreditet), de az egyéb költségeid nem terhelik őket: sem kártérítés, sem bármilyen, előre lefoglalt és kifizetett költséged megtérítése.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-04.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}