Ryanair vezér: minden visszatérítést kifizettünk!

Ryanair vezér: minden visszatérítést kifizettünk!

Michael O’Leary a vezérigazgatója szerint a légitársaság minden visszatérítést kifizetett, amelyet „március, április, május, június és július óta” nyújtottak be és „minden olyan ügyfél, aki készpénz-visszatérítést kért a Ryanairtől, már megkapta a pénzét.”

A vezérigazgató a BBC-nek adott rádióinterjújában kijelentette, hogy a légitársaság visszatérítési osztályán “nincs lemaradás”, és a légitársaság már 1,5 milliárd euró visszatérítést fizetett vissza a törölt járatai után.

O’Leary ezen kívül ismét bírálta az Európai Unió tagállamait nem összehangolt utazási korlátozások miatt és szerinte ezek a korlátozások negatívan befolyásolta az utazási kedvet is.

Az interjú apropója egyébként az volt, hogy a Ryanair közölte: nem kívánja visszatéríteni az utazási korlátozások miatt igénybe nem vett repülőutak árát, ha a járat egyébként rendben közlekedik. O’Leary bejelentette: “Az ügyfelek viszont igénybe vehetik az átfoglalási lehetőséget, mi pedig lemondunk az átfoglalási díjról. Aki novemberben foglal a Ryanairnél, az módosíthatja a foglalást és szükség esetén decemberre vagy januárra helyezheti át.”

Tapasztalatunk szerint, azonban még bőven vannak vissza nem térített, törölt foglalások a Ryanairnél és még a tavaszi járattörlések után is tartoznak utasaiknak. Törölte a járatod a Ryanair és nem akarja visszaadni a pénzed? Keress minket és segítünk!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-04.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}