Rengeteg budapesti járatát törölte a LOT!

Rengeteg budapesti járatát törölte a LOT!

Varsó, Wroclaw, Szöul és esetleg – ezek a városok érhetők el a téli menetrendi időszakban a  járataival Budapestről. Törlésre kerültek viszont a már régebb óta tervezett és folyamatosan halasztott járatok, melyek a következők:

🇷🇸 Belgrád
🇧🇪 
🇷🇴 
🇵🇱 Krakkó
🇬🇧 -City
🇨🇿 
🇩🇪 
🇧🇬 Szófia

👉 A működő járatok közül hetente egyszer közlekedik a szöuli és a wroclawi járat és hetente 11 varsói járat marad. Kérdéses, hogy mi lesz a New York-i járattal, amely egyelőre foglalható a weboldalán, de a jelenlegi EU-s, és magyar korlátozások mellett nincs realitása az indulásnak.

ℹ️ A utasait elvileg már értesítették, de érdemes ránézni a foglalásodra! És ne feledd: a törölt jegy ára visszajár! #
(A lista a LOT honlapján megtalálható menetrendi adatok alapján készült, 2020. október 8-án)
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-04.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}