Október, repülés, Wizz Air?

Október, repülés, Wizz Air?

Hosszabb távra tervezni szinte lehetetlen a jelenlegi körülmények között, de vajon hová lehet repülni a Wizz Airrel októberben, Magyarországról?

A jelenlegi menetrend október 12-ig szinte már biztosan nem változik, az október 12-26 közötti időszak már képlékenyebb – a magasabb járatsűrűségek innen lépnek életbe, de nem lenne meglepő, ha ezek közül a járatok közül már újabbakat is törölne a légitársaság. Október 26-tól pedig életbe lép a téli menetrend, ez viszont még biztosan változni fog a további utazási korlátozások fényében.

És akkor az októberre tervezett járatok, Budapestről:

👉 London (heti 7-18 járat),
👉 Eindhoven (heti 5-7 járat),
👉 Bázel (heti 2-4 járat),
👉 Berlin (heti 2-4 járat),
👉 Birmingham (heti 2 járat, október 13-tól),
👉 Brüsszel-Charleroi (heti 2-4 járat),
👉 Dortmund (heti 2-4 járat),
👉  Göteborg (heti 2 járat, október 15-től),
👉 Liverpool (heti 2 járat, október 13-tól),
👉 Marosvásárhely (heti 2 járat, október 16-tól),
👉  Malmö (heti 2 járat, október 13-tól),
👉 Milánó (heti 2-4 járat),
👉 Párizs (heti 2-4 járat),
👉 Stockholm-Skavsta (heti 2 járat),
👉 Debrecen-London (heti 2-6 járat).

És ne feledd: ha segítségre van szükséged a jegyárad visszaszerzésében, vagy kártérítés igénylésében, akkor ránk számíthatsz!

(A lista a Wizz Air honlapján található menetrendi adatok alapján készült, 2020. szeptember 20-án)

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-04.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}