Nincs meglepetés: októberben is marad a határzár!

Nincs meglepetés: októberben is marad a határzár!

⛔️⛔️⛔️ A kormány még szeptember 1-én rendelte el a magyar határok lezárását, akkor egy hónapos időtartamra. A mai napon Szijjártó Péter külügyminiszter az atv.hu kérdésére megerősítette, hogy marad októberben is lezárva maradnak határai.

⚠️⚠️ Érdekesség, hogy a visegrádi országok (Szlovákia, Csehország, Lengyelország) irányából továbbra is élnek a könnyítések, miközben a miniszterelnök hétvégén kijelentette: „az egyetlen hely, amit nem értek pontosan, az Csehország, ahol elvadult állapotok vannak, és elszabadultak valahogyan a számok”.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-04.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}