COVID tárca a Ryanair alkalmazásban!

COVID tárca a Ryanair alkalmazásban!

A új „-19 utazótárcát” mutatott be, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy a koronavírussal kapcsolatos dokumentumaikat a légitársaság alkalmazásában tárolhassák.

Az utasok feltölthetnek kulcsfontosságú dokumentumokat, például negatív PCR-teszt eredményeket és elleni oltási igazolásokat, valamint egyéb dokumentumokat, amelyek szükségesek lehetnek az utazáshoz.

Bár a Ryanair applikációja megkönnyíti a szükséges dokumentumok tárolását és bemutatását, de nem pótolja az eredeti dokumentumokat (amennyiben ezek szükségesek) és hivatalos igazolásnak sem tekinthetők.

A Ryanair marketingigazgatója, Dara Brady elmondta:

„Nagyon örülünk, hogy piacra dobhatjuk ezt a Ryanair C-19 utazótárcát, amikor felkészülünk a családi nyaralások visszatérésére 2021 nyarán. Sok Ryanair-ügyfél több mint egy év alatt tölti első nyaralását, betartva az új utazási irányelveket és  a C-19 Travel Wallet lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy az összes COVID-dal kapcsolatos dokumentumukat, például a PCR-teszt eredményeit, az a beutazáshoz szükséges nyomtatványokat és az oltóanyag-tanúsítványokat egyben tárolhassák. helyszín, ahol nincs gond vagy papírmunka.”

 

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-01.jpg);background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}