🔥🔥🔥 HVG: a Budapest Airport nem eladó!

🔥🔥🔥 HVG: a Budapest Airport nem eladó!

✈️ A HVG a Franfurter Allgemeine Zeitungon keresztül úgy értesült, hogy az Avialliance, mint a budapesti repülőtér fő tulajdonosa „fontolóra sem vette” a vételi ajánlatot.

⚠️ A cikk szerint azonban a vételi ajánlat továbbra is fennáll – kérdéses, hogy ennek eredményeként fokozódik-e a magyar kormány és a Budapest Airport közötti szóváltás és helyenként kifejezetten fagyos viszony? Ha igen, akkor annak pármillió vesztese szinte biztosan lesz: a reptér utasai.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-04.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}