Pozsonyban hagyta utasait a Ryanair

Pozsonyban hagyta utasait a Ryanair

Ügyfeleink beszámolója és az index.hu cikke alapján, a repülőtéren uralkodó kedvezőtlen időjárás matt nem tudott leszállni Budapesten a 2017.07.26-i FR 8368 számú (MAD) – (BUD) járata. A repülőgép végül a pozsonyi repülőtéren (BTS) landolt, azonban a Ryanair nem gondoskodott az utasok hazautazásáról, akiknek végül önállóan kellett hazajutniuk Budapestre. Bár a rossz időjárás rendkívüli körülményt jelent a légitársaság szempontjából, de a felmerült étkezési, kommunikációs és utazási költségeket meg kell térítenie a Ryanairnek ebben az esetben is. Ha Ön a gépen utazott, és szeretne minél előbb hozzájutni a jogszabályokban biztosított összegekhez, töltse ki kérdőívünket!

Ugyanebben az időszakban a British Airways BA 868 számú London (LHR) – Budapest (BUD) járata szintén Pozsonyban szállt le, azonban a British Airways másnap hajnalban átrepülte Budapestre a járatot.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-04.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}