Már letölthető telefonra az uniós COVID igazolás!

Már letölthető telefonra az uniós COVID igazolás!

Bár egyelőre csak Androidra elérhető, de – két hét várakozás után – végre megjelent az uniós védettségi igazolás telefonos verziója is. Az applikáció linkjét itt találjátok, de akinek telepítve van a korábbi verziója (EESZT alkalmazás), annak elegendő frissítenie az appot.

 

Várhatóan hamarosan az iOS verzió is elérhető lesz az Apple App Store-ban, de akinek sürgősen szüksége van az igazolásra, addig is letöltheti pdf formátumban az EESZT oldaláról.

 

Fontos: az alkalmazás használatához és a nyomtatott uniós eléréséhez is ügyfélkapus regisztráció szükséges. Akik nem rendelkeznek ilyennel, azok az igazolást papíralapon a kormányablakokban, valamint a háziorvosoknál tudják díjmentesen igényelni.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-01.jpg);background-size: initial;background-position: center top;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}