Fontos: további járattörlések a Wizz Airnél!

Fontos: további járattörlések a Wizz Airnél!

✈️😧 Tegnap írtuk, hogy a Wizz Air októberi menetrendje még nem tekinthető véglegesnek… Hát most már talán az. Rengeteg járatot töröltek, összesen nyolc város marad elérhető a légitársasággal Budapestről, Debrecenből pedig ismét felfüggesztésre kerül a londoni járat is.

⚠️ És akkor a Magyarországról októberben üzemelő Wizz Air járatok listája:
👉 London (heti 5-7 járat),
👉 Eindhoven (heti 2-3 járat),
👉 Bázel (heti 2 járat),
👉 Berlin (heti 2 járat),
👉 Brüsszel-Charleroi (heti 2 járat),
👉 Dortmund (heti 2 járat),
👉 Milánó (heti 2 járat),
👉 Párizs (heti 2 járat).

Fontos tudni, hogy 14 napon túli esetén is visszajár a kifizetett jegy ára, a fizetéssel azonos módon – vagyis az utas nem köteles elfogadni az utazási vouchert, ha pénzért vette a jegyet. Nem boldogulsz a légitársasággal, mert a járványra hivatkozva nem akarja visszaadni a pénzed? Keress minket, segítünk!

ℹ️ (A lista a honlapján található menetrendi adatok alapján készült, 2020. szeptember 24-én) #kesettagepem

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-04.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}