A Wizz Air és az április

A Wizz Air és az április

Az elmúlt napokban erőteljes törlésekbe kezdett a Wizz Air 2021 áprilisára, de azért már így is megfigyelhető némi élénkülés a korábbi hónapokhoz képest. Bár mostani menetrend már közel véglegesnek tekinthető, de további változások még előfordulhatnak. Lássuk, hogy a tervek szerint hová repül áprilisban Budapestről a :

  • (DXB)
  • (EIN)
  • -Luton (LTN)
  • Stockholm-Skavsta (NYO)
  • Tel-Aviv (TLV)
  • Tenerife (TFS)

Emellett húsvét környékén néhány járat közlekedni fog Barcelonába (BCN), Berlinbe (BER), --ba (CRL), Malagába (AGP), Malmőbe (MMX) és Párizsba (ORY) is.

A jelenlegi tervek szerint Debrecenből május közepétől indulnak újra a Wizz Air járatai.

Fontos tudni, hogy 14 napon túli esetén is visszajár a kifizetett jegy ára, a fizetéssel azonos módon – vagyis az utas nem köteles elfogadni az utazási vouchert, ha pénzért vette a jegyet. Nem boldogulsz a légitársasággal, mert a koronavírus járványra hivatkozva nem akarja visszaadni a pénzed? Keress minket, segítünk!

ℹ️ (A lista a Wizz Air honlapján található menetrendi adatok alapján készült, 2021. március 26-án) #kesettagepem

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-04.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}