A China Southern a legnagyobb?

A China Southern a legnagyobb?

🔥🇨🇳 Hoppá: október harmadik hetében a – kapacitás alapján – a China Southern Airlines volt a világ legnagyobb légitársasága!

✈️ Az OAG Aviation felmérése szerint a körülbelül 2,5 millió székes kapacitás, mindössze 10%-kal marad el januárhoz képest, így megelőzte a korábbi első American Airlines-t is. Szomorú érdekesség, hogy a top 10-es rangsorban egyetlen európai légitársaságként a Ryanair szerepel, több, mint 55%-os visszaeséssel januárhoz képest.

📉 A jelenlegi járványhelyzet tükrében nem meglepő, hogy a jó hírek még váratnak magukra: az IATA szerint a mostani „téli időszak minden eddiginél nehezebb lesz a légitársaságok számára.” Is.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://kesettagepem.hu/wp-content/uploads/2017/10/custom-header-04.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}